Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά 3 on 3 από το ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή 48 ομάδων και την ανάδειξη των τριών νικητριών ομάδων ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν) Αμαρουσίου για τρίτη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου. 

Το τουρνουά που ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 φίλαθλοι στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Για την ιστορία νικήτρια ομάδα ήταν οι "4 Amigos", δεύτερη η ομάδα "Αθμονείς" και τρίτη η ομάδα "Hammer". 

Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ήταν ο Κώστας Σελίτας.

Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου με αμαξίδιο που συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης ενθουσιάζοντας την κερκίδα και αποσπώντας το θερμότερο χειροκρότημα της.

Δίνοντας το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συμμετείχε σε φιλικό αγώνα και πανηγύρισε με τους νικητές του τουρνουά την επιτυχία τους.

Συμπαίκτες στο φιλικό αγώνα ο κ. Πατούλης, είχε το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή, και το δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του ΤΟ.ΣΥ.Ν Θανάση Βλαχοπιώτη, κόντρα στην ομάδα νέων του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμαρουσίου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης,  ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς και ο εκπρόσωπος των προσκόπων κ. Μπόγδανος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου